meget efterbehandling

Comments · 910 Views

Atletico Madrid Trøje, Bayern Trøje


billige fodboldtrøjer

meget efterbehandling der har holdtPSG blev nummer to i Ligue 1 i denne 

Atletico Madrid Trøje, Bayern Trøje

 psg blev nummer to i ligue 1 fotbollströjor med eget tryck flyttede til en bitter rival


Sådan ser en krise ud for Frankrigs dominerende klub. PSG blev nummer to i Ligue 1 i denne sæson, og de har ikke været i stand til at signere Mbappe - en af ​​de to bedste unge spillere i verden - til en ny kontrakt. Han kan ende i Real Madrid enten i denne sæson eller næste, og PSG vil lede efter et nyt anker foran med Neymar.

Kane ville være den mest attraktive mulighed på bordet, der ikke hedder Erling Haaland, men det kan kræve en anstændig mængde kontanter at trække et træk fra sig, for for alle de penge, de har brugt, har PSG ikke sammensat en særlig dyb trup .

Icardi ville være en oplagt del af en pakke, der skulle sendes til London; hans produktion var skuffende i denne skadesplagede sæson, men han havde stadig i gennemsnit 23 mål om året i alle konkurrencer for Internazionale og PSG i de seks sæsoner før. Det er imidlertid uklart, hvem der ellers kan repræsentere de bedste muligheder. Den 28-årige Rafinha, tilføjet fra Barcelona i oktober, var bare en deltidsansat i Paris i år. Kehrer og Diallo er begge solide og nærmer sig deres toppe . Men Pembele kunne overgå dem begge; er han klar til en fuld Premier League-sæson som 18-årig? Et Icardi-plus- £ 100 mio. -Arrangement kan være mere sandsynligt, selvom det kan være fornuftigt at snuppe Pembele, hvis han viser sig at være en absolut stjerne.

atletico madrid trøje Steve Nicol siger, at interessen for Erling Haaland kan koste Harry Kane hans ideelle træk i sommer.

Jalkapallo Pelipaita Bedste tilbud til Spurs


1. Manchester City

fotbollströja barn eget tryck 2. Real Madrid

3. Chelsea

Bayern Trøje 4. Manchester United

5. Liverpool
6. PSG

City har mest potentiale til at tilføje både dokumenterede spillere og langsigtet opadgående, mens Real Madrid næsten kan matche opadrettede uden helt at bidrage med de samme niveauer af bevist spil. Chelsea kunne også hæve ante med en særlig attraktiv midtbanespiller.

Bedste tilbud til Kane -bejlere

1. Chelsea
3. PSG
4. Manchester City
5. Manchester United
6. Liverpool

Real Madrid ville slippe af med et par 'hvad skal man gøre med denne fyr?' hovedpine, tilføj en strålende målscorer og kom endelig med en måde at score mål på, der ikke bare er 'håb' Karim Benzema gør noget fantastisk. 'Men det er umuligt at overvurdere, hvor meget efterbehandling der har holdt Chelsea tilbage i denne sæson.

The Blues scorede kun 58 mål fra chancer til en værdi af 71,6 xG i år og gik næsten glip af Champions League -spil på grund af det. Selvom noget af denne forskel utvivlsomt var en ringe formue, der kunne udvikle sig mod det gennemsnitlige næste år, er det tvivlsomt, at det hele var. Chelsea ville have størst fordel af at blive ledet af en af ​​de bedste næse-til-mål-spillere i Klubben kunne give et ret fantastisk tilbud, hvad angår både spillerswaps og penge, hvis Levy kunne få tankerne om, at Kane flyttede til en bitter rival.


tryk på fodboldtrøje

Comments