fotbollströjor med namn framtiden

Comments · 290 Views

när rykten fortsätter att fotbollströjor med namn framtiden,


fotbollströjor


Efter att ha vunnit tre raka Champions League

när rykten fortsätter att fotbollströjor med namn framtiden,


Real Madrid -tränaren Zinedine Zidane, med sitt lag fast i titelloppet i La Liga, har fortsatt att vara gåtfull om sin framtid i klubben efter den här säsongen. När rykten fortsätter att komma om att han kan sluta med jobbet i sommar, sa han på lördagen att det bara finns ögonblick då beslutet är klart och självklart, och försummar att säga vad han vill göra i sin närmaste framtid.

'Du kanske tror att jag går ifrån ansvaret eller lämnar när saker blir komplicerade, men nej, aldrig', sa Zidane till media inför söndagens match mot Athletic Club fotbollströjor barn.

'Jag lämnar inte för det är lätt. Det finns stunder när du måste stanna och andra när du måste gå billiga fotbollströjor.'

Zidanes kontrakt med Real är under säsongen 2022, och hans andra besvärjelse i klubben har inte varit nästan lika framgångsrik som hans första, men hur kan det vara? Efter att ha vunnit tre raka Champions League -kronor klev han av 2018 och återvände ett år senare och vann La Liga och den spanska supercupen. Man kan hävda att hans andra besvärjelse har varit super imponerande när man tänker på att han har fått sitt lag att kämpa i UCL och La Liga den här säsongen trots så många skador och bristande påverkan i attack från spelare som Eden Hazard och Rodrygo matchtröjor fotboll.

Ändå, trots en stor bas av unga spelare och vad som säkert kommer att bli en hektisk sommar när det gäller övergångar, hävdar han att han inte vet vad som kommer att hända.

'Jag är ledsen, jag vet vad jag säger är tråkigt, men det är sant, jag vet inte vad som kommer att hända', sade Zidane. 'Jag är här. I morgon spelar vi. Sedan har vi en match kvar. Därefter kan allt hända, för det här är Real Madrid. Jag ser inte på det förflutna eller framtiden, det är nuet.

matchtröjor fotboll
køb fodboldtrøjer
liverpool tröja
Fußballtrikots
ac milan trøje
Goedkope voetbalshirt
køb fodboldtrøjer
voetbaltenue Kind
arsenal trøje
manchester united trøje
køb fodboldtrøjer
Comments